Öğretim Elemanı

Görevi : Öğretim Elemanı
Üst Yönetici/Yöneticileri : Müdür
Astları :

2547 Sayılı Akademik Personel Kanununun ilgili akademik teşkilat yasasına belirtilen görevleri yapmak.

Mevcut potansiyelin tümünü kullanarak İç Kontrol Standartları eylem Planı amaçlarına ulaşmaya çalışmak.

İç kontrol Standartları Eylem Planının uygulama alanında belirtilen faaliyetleri yerine getirmek.

Sorumlusu olduğu dersler ve laboratuarlarda sürekli kalite iyileştirme çalışmaları yapmak.

Sorumlusu olduğu dersler ve laboratuarlar için Bölüm Başkanlığı’nın talep ettiği bilgileri ve dökümanları sunmak.

Her yarıyıl sonunda sorumlusu olduğu dersler için öğrencilerden geri besleme (feedback) almak  ve sonuçlara göre iyileştirme çalışmaları yapmak.

Derslerin 14 haftalık uygumla programlarını  ve yararlanılacak kaynakları her dönem başı ilan etmek.

Sorumlusu olduğu derslerin içerikleri ve uygulama biçimlerinde yapılacak değişiklikler için Bölüm Başkanlığına öneri sunmak.

Danışmanlık ve derslerini Yükseköğretim mevzuatı ve çağdaş/gelişmiş ülke idealine sadakatle bağlı olarak en iyi şekilde yerine getirmek.

Kendini sürekli geliştirerek yabancı dil ve akademik bilgi seviyesi ile entellektüel donanımını geliştirme;ders dışı üniversite etkinlikleri düzenleme ve düzenlenen faaliyetlere katkı sağlama,sosyal sorumluluk projeleri yapma,topluma önder ve öğrencilerine yararlı olma çabası içinde olmak.

Enstitü Müdürü ve Anabilim Dalı Başkanının  verdiği görevleri yapmak.

Prof.Dr.Yusuf BAYRAKTUTAN

MÜDÜR