PLASTİK SANATLAR ANASANAT DALI

Plastik Sanatlar Sanatta Yeterlik Programı

Programla İlgili Duyurular

Program Hakkında

Plastik Sanatlar Anasanat Dalı programı Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesindeki Plastik Sanatlarla ilgili Bölümlerin ortak katılımıyla oluşturulan Sanatta Yeterlilik Programıdır. Disiplinler arası yapısı, Güzel Sanatlar Fakültelerindeki bir çok disiplinden öğrenci kabul etmesine olanak sağlamaktadır. Güzel sanatlar Fakültesinin bir çok bölümünün Öğretim Üyeleri verdikleri derslerle bölüme katkı sağlamaktadır. Plastik sanatlar Anasanat Dalı, kendi fakültesine ve çevre illerdeki akademisyenlere Sanatta Yeterlilik düzeyinde eğitim olanağı sağlayarak akademik yükselmelerine olanak sağlamaktadır. Bölümün bitirenlerin sanata daha bütünsel bakmalarını sağlayan bir eğitim programı vardır. Bu şekilde çok yönlü bir bilgi akışından, senteze ulaşabilecekleri bir sanat formasyonu hedeflenmektedir.

PLASTİK SANATLAR ANASANAT DALI

suna özgür karaalan